Gent 23/12/2021

Sergi Roberto i la seva dona presenten el seu segon fill

La criatura va néixer el dia 14 de desembre, però els pares s'han esperat uns dies per mostrar-la a les xarxes i revelar-ne el nom

2 min
Sergi Roberto i la seva dona a l'hospital després del part del seu segon fill

BarcelonaEl futbolista blaugrana Sergi Roberto i la seva esposa, la model Coral Simanovich, han ensenyat als seus milions de seguidors el seu segon fill. La criatura, que va néixer el dia 14 de desembre, ha tingut intimitat aquests dies, però ja se li ha acabat, ja que els seus pares han decidit revelar-ne el nom i mostrar-la a les xarxes socials. La parella, casada des del juny del 2018, ha anunciat que el seu nadó es diu Dylan Roberto, un nom que previsiblement hauran consensuat i que se suma a l'exotisme de la seva primera filla, que es diu Kaia i que va néixer fa escassament dos anys. L'arribada al món del nadó no ha tardat gaire a produir-se des que ella va anunciar que estava embarassada, cosa que va fer quan gairebé estava de sis mesos. "Benvingut al món, petit. T'estimem moltíssim", han escrit en anglès els pares de la criatura.

Sergi Roberto i Coral Simanovich en la foto amb què han presentat el seu segon fill, Dylan.

La notícia de l'embaràs la van donar a conèixer amb una imatge d'ells dos junts i la seva nena tocant la panxa de Simanovich. “Creixent”, van escriure llavors sota aquella imatge. Encara que Roberto és més conegut que ella per la fama que va associada al futbol, ella ja era coneguda abans de ser parella del defensa. Amb 900.000 seguidors a Instagram, és una coneguda influencer que ja treballa amb algunes marques a Instagram. De fet, va ser a través d'aquesta xarxa com es van conèixer. “Després vam passar al WhatsApp i a les videotrucades i finalment vaig viatjar a Espanya i ens vam conèixer. Aleshores vaig començar a venir gairebé cada setmana...”, va explicar ella, que és israeliana, en una entrevista.

Roberto, nascut a Reus el 1992, és el tercer capità del Barça. Ella, que actualment només se li coneix activitat a les xarxes, va treballar com a model abans de ser la nòvia d'ell. A més, Simanovich va estudiar disseny de moda en una universitat israeliana. Actualment la parella viu a la zona alta de Barcelona. Tot i que són actius a les xarxes socials, no hi mostren la cara dels seus fills.

stats