Shakira torna a Barcelona després de fer oficial la seva separació de Piqué

La cantant ha passat el cap de setmana a la República Txeca, on un dels seus fills participava en una competició esportiva

2 min
Shakira, a les portes del judici

Després que Shakira confirmés que la separació de Gerard Piqué ja és un fet, la cantant colombiana va tornar ahir al vespre a Barcelona. Segons avancen en exclusiva Laura Fa i Lorena Vázquez a El Periódico, Shakira ha passat aquest cap de setmana a la República Txeca, on va viatjar per animar el seu fill gran, Milan, que participava com a part de la selecció catalana en la competició internacional de beisbol SuperCup Sub 10. També hi va ser present Piqué, tot i que en cap moment se l'ha pogut veure al costat de la seva exparella.

La cantant, acompanyada dels seus fills, va aterrar a Barcelona cap a les 22.40 h a la terminal de vols privats, on l'esperaven fotògrafs que volien aconseguir alguna imatge seva després de la ruptura. La cantant va parlar amb personal de l'aeroport perquè li donessin autorització perquè una furgoneta entrés a la pista i els recollís a ella i els seus fills. Al no aconseguir aquest permís, Shakira va haver de passar per davant dels fotògrafs amb els nens.

Mentre Piqué ha marxat de vacances amb uns amics, Shakira estaria ara centrada en la seva gira, segons ha avançat Laura Fa. Mentrestant, aquest dissabte, la germana de la cantant, Lucila Mebarak, va arribar a la capital catalana per donar-li suport i també per visitar el seu pare, que va patir una caiguda ara fa una setmana que va obligar a portar-lo a l'hospital. Sobre la ruptura de la seva germana, Lucila ha assegurat que està recuperant-se. Sobre si la família s'esperava aquest final entre la cantant i el futbolista del Barça, Mebarak va contestar: "possiblement".

Shakira va confirmar dissabte el final de la seva relació de dotze anys amb Piqué després que diversos rumors molt insistents diguessin que el futbolista li hauria estat infidel en nombroses ocasions. En el comunicat fet públic, la cantant explicava que s'està separant de Piqué i que tots dos demanen privacitat per respecte als seus fills, Milan i Sasha, de 9 i 7 anys respectivament.

Diversos mitjans han buscat en l'última cançó de Shakira, Te felicito, que canta amb Rauw Alejandro, pistes sobre la seva relació amb Piqué i les possibles infidelitats. La cançó arrenca amb els versos: “Por completarte me rompí en pedazos / Me lo advirtieron, pero no hice caso / Me di cuenta que lo tuyo es falso / Fue la gota que rebasó el vaso”. En un acte promocional que va tenir lloc a finals de maig, Shakira parlava sobre el significat del tema. “Ens passa a totes les dones cada cert temps. Creus que estàs en una relació sincera, però no ho és tant com sembla”, deia la cantant en una entrevista amb el programa britànic The morning.

stats