Gent 08/06/2021

Sharon Stone explica que va perdre la parla i l'oïda arran d'un ictus

L'actriu, de 63 anys, va patir aquest accident vascular quan en tenia 43 i encara s'està recuperant d'algunes seqüel·les

2 min
Sharon Stone

BarcelonaSharon Stone està actualment en plena presentació del seu llibre biogràfic La belleza de vivir dos veces, en què explica alguna de les seves experiències més potents. La més destacada és la que ha inspirat el títol de l'obra, que va marcar un abans i un després en la seva vida. Fa vint anys l'actriu, que ara en té 63, va patir un infart cerebral que va fer pensar als metges que no sobreviuria, cosa que li va fer sentir la mort molt a prop, tal com va explicar ella mateixa ahir a la nit a El hormiguero. "Havia tingut diversos incidents previs a aquell ictus", explicava la protagonista d'Instint bàsic a Pablo Motos. "Vaig tenir aquella experiència en què veus una llum blanca i sents que surts del teu cos", assegurava Stone, que afegia: "És una experiència que pot haver-hi gent que pensi que és una cosa espiritual o científica... Però és les dues coses, crec jo, però després de recuperar-me de l'ictus m'ha transformat a nivell espiritual".

"Pateixes moltes seqüeles; pèrdua de memòria a curt i llarg termini, vaig perdre l'oïda a l'orella esquerra, vaig tenir problemes de tartamudesa, no em sentia la cama esquerra del maluc al genoll..." Arran d'aquell problema diu que va haver de "començar de zero" i aprendre un altre cop a parlar, a caminar i també a llegir i a escriure. L'actriu va concretar que va trigar sis mesos a tornar a parlar i un any a recuperar la mobilitat de la cama, i que encara segueix tenint "petits problemes" amb l'oïda.

Stone a 'El Hormiguero'

El llibre també repassa altres moments de la vida de l'actriu, com ara la seva experiència professional amb Woody Allen, amb qui va debutar al cinema de primera línia i amb qui va seguir treballant, o l'experiència amb Leonardo DiCaprio, amb qui va treballar com a productora. Al llarg de l'entrevista va parlar també d'Antonio Banderas, a qui va qualificar de "germà". "El vaig conèixer quan va arribar a Los Angeles, a la pel·lícula Els reis del mambo, i vaig pensar que estava destinat a ser una gran estrella". De fet, en una ocasió van donar un Oscar plegats. "Era tan valent, tan simpàtic i tan afectuós... Va ser al·lucinant amb mi aquella nit", va afegir Stone.

stats