Violència sexual
Gent 22/07/2022

Snoop Dog torna a ser demandat per una agressió sexual

El cantant, de 50 anys, té un llarg historial de problemes amb la justícia

2 min
El raper Snoop Dogg serà el presentador del festival al costat de Kelly Clarkson.

BarcelonaEl raper nord-americà Snoop Dogg ha estat demandat novament per una agressió sexual –que, en aquest cas, suposadament hauria comès sobre una dona no identificada a l'interior d'un estudi d'enregistrament l'any 2013–, segons va avançar aquest dijous la revista Rolling Stone. La presumpta víctima ja va emprendre accions legals al febrer contra l'artista, a qui acusa d'obligar-la a practicar-li sexe oral. Tot i això, després que les acusacions fossin desestimades a l'abril, ha decidit interposar la demanda en un altre tribunal del districte de Califòrnia, als Estats Units.

El relat d'aquesta dona es remunta al 2013 quan, després d'un concert de Dogg a Anaheim (Califòrnia), la dona afirma que va anar a casa de Bishop Don Magic Juan, soci del raper, per treballar junts a l'estudi d'enregistrament i que, llavors, va ser agredida sexualment per tots dos. Al febrer, l'equip legal de Dogg va considerar "extorsionadora" i "mancada de fonament" aquesta demanda per agressió i lesions sexuals a què ara s'ha sumat una reclamació per difamació. I és que la dona al·lega haver patit "intimidacions i coaccions" després d'una publicació del cantant californià al compte d'Instagram, xarxa social en què compta amb gairebé 75 milions de seguidors.

"La temporada de les caçafortunes ja és aquí, aneu amb compte, manteniu la guàrdia alta", deia el missatge que Dogg va difondre al febrer, un mes en què el focus mediàtic planava sobre ell perquè era una de les estrelles triades per actuar a la 56a edició de la Super Bowl. Aleshores, aquesta dona també va argumentar que un dels portaveus de Snoop Dogg va revelar la seva identitat i que el raper la va amenaçar de querellar-se contra ella i exigir-li una compensació de "desenes de milions de dòlars" com a represàlia.

El raper, de 50 anys, és un habitual de la crònica judicial dels EUA. Des que es va fer famós amb la música rap ha estat polèmic en moltes ocasions per problemes amb la justícia. La major part de les vegades ha estat per qüestions relacionades amb les drogues, tot i que també ha tingut problemes relacionats amb les armes.

stats