Ideologia ultra
Gent 06/09/2022

Tamara Falcó serà ponent d'un congrés ultracatòlic a Mèxic al costat del fundador d'Hazte Oír

Entre els anteriors convidats a aquest esdeveniment hi ha Matteo Salvini i Viktor Orbán

2 min
Netflix Tamara Falco

BarcelonaTamara Falcó, filla d'Isabel Preysler i el difunt marquès de Griñón, formarà part a finals d'aquest mes de setembre del Congrés Mundial de les Famílies, al qual està previst que assisteixi també Ignacio Arsuaga, president del col·lectiu Hazte Oír. L'actual marquesa de Griñón, que acaba de protagonitzar a Netflix un reality sobre la seva vida, no és la primera coneguda que avala amb la seva presència aquest esdeveniment de referència per al moviment internacional ultracatòlic. De fet, entre els últims convidats del congrés hi ha l'exministre italià Matteo Salvini i el primer ministre hongarès, Viktor Orbán. D'Itàlia, a banda de Salvini, també hi ha anat Giorgia Meloni, líder del partit d'ultradreta Germans d'Itàlia, que ara és una de les favorites en les eleccions de finals d'aquest mes.

Falcó, sense cap carrera professional concreta coneguda, es guanya la vida com a influencer i com a personatge televisiu en programes com El hormiguero (Antena 3) i Masterchef (TVE). Està previst que vagi a l'acte “com a ponent i com a assistent”, tal com han confirmat des de la seva oficina de representació a diversos mitjans espanyols. També es preveu que hi vagi Ignacio Arsuaga, protagonista de moltes polèmiques a l'estat espanyol per les seves agressives declaracions contra el col·lectiu LGTBIQ+ i a favor del que ell qualifica de “família natural”. També s'ha pronunciat en contra de l'avortament. L'entitat que presideix, Hazte Oír, va ser l'encarregada de posar en circulació per Madrid un autobús amb un missatge transfòbic pintat: “Els nens tenen penis i les nenes vulva”.

L'esdeveniment, que es planteja com un punt de trobada internacional dels defensors del model de família més tradicional, també comptarà amb altres ponents, com el doctor en filosofia i ciències de l'educació Tomás Melendo, el cineasta Juan Manuel Cotelo i el sacerdot Guillermo Sierra. Es preveu que, entre el 30 de setembre i el 2 d'octubre, hi participin organitzacions i personalitats provinents de diversos punts del món, tant d'Europa com d'Amèrica. Les entrades per al públic general oscil·len entre els 900 dòlars i els 1.200.

stats