La tensió que amagava ‘Mujeres desesperadas’

Enveges, mals comportaments i polèmiques contínues van marcar el rodatge de la reconeguda sèrie

Enveges, mals comportaments i polèmiques contínues van marcar el rodatge de la reconeguda sèrie Mujeres desesperades,que es va emetre durant vuit anys a l’ABC, segons ha confessat Eva Longoria, l’actriu d’un dels personatges principals, en una carta publicada per NBC News.

En la seva declaració, Longoria, que dona vida a Gabriella Solis a la ficció, reconeix que va viure una “situació d’assetjament” per part d’una companya que va convertir el rodatge en una “pura tortura”. Encara que no ha mencionat el nom d’aquesta persona, l’actriu ha deixat clar que va ser gràcies a Felicity Huffman -Lynette Scavo a la sèrie- que va poder sobreviure a aquesta situació, ja que un dia va sortir en defensa seva i va posar punt final al bullying.

De fet, Longoria ha escrit la carta amb la intenció de donar suport a Huffman, que recentment s’ha declarat culpable d’haver subornat i pagat, conjuntament amb el seu marit, més de 15.000 dòlars per aconseguir que la seva filla aprovés la SAT (l’examen d’accés universitari) per entrar en una de les facultats més prestigioses dels Estats Units. “Estic en plena acceptació de la meva culpa i sento una profunda vergonya pel que he fet, i accepto tota la responsabilitat per les meves accions”, va declarar Huffman.

Un càsting problemàtic

Després de les declaracions d’Eva Longoria, el creador de la sèrie, Marc Cherry, ha assegurat en una altra carta, publicada al Boston Globe,que “el càsting de la sèrie tenia una actriu molt problemàtica amb un comportament molt greu”, explica.

Cherry afegeix que en un moment donat de la setena temporada “aquesta dona va decidir que no parlaria més amb les seves companyes de feina i que només es comunicaria amb els directors, els quals es veien obligats a transmetre els seus missatges a la resta de l’elenc”. La carta continua explicant que Felicity va esforçar-se a mantenir una bona relació amb l’actriu i “dir-li «Bon dia» cada dia, tot i que sabia que no rebria resposta a canvi”.