Gent 25/10/2019

La tercera autòpsia de Mario Biondo confirma el suïcidi com a causa de la seva mort

La família ja ha anunciat que no hi està conforme i que estan "preparats per a la batalla"

Ara
1 min
Imatge del casament de Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva el 2012.

BarcelonaEl resultat de la tercera autòpsia de Mario Biondo, feta el novembre del 2018 a Itàlia, s'ha fet pública aquesta setmana de la mà del diari italià La Repubblica. El resultat de l'anàlisi de qui era el marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva determina el suïcidi com a causa de la mort, cosa que ja s'havia oficialitzat en les dues anteriors autòpsies de Biondo, mort el 2013.

Aquesta informació és un revés per als familiars de Biondo, que mai han cregut que ell se suïcidés i que han defensat sempre que va ser assassinat. "Estem treballant perquè creiem que hi ha moltes inconsistències i aspectes per explorar més a fons. Ens ha sorprès aquest resultat, però no ens rendim", ha explicat una de les advocades de la família del sicilià, que treballava com a càmera al reality La isla de los famosos, que llavors presentava Sánchez Silva.

La mare del difunt, Santina Biondo, ja ha dit que estan "preparats per a la batalla" i que no es pensen "rendir" perquè aquest tercer procés està ple "d'incongruències". En la seva batalla contra tot el que afecta la memòria del seu fill, els Biondo també han aconseguit que l'Audiència Provincial de Madrid investigui el forense que li va practicar la primera autòpsia –a Espanya– i examini les diferències entre la seva autòpsia i la segona, que ells van aconseguir que es practiqués a les restes de Biondo a Itàlia.

stats