Separació
Gent 19/07/2023

'Thank U, Next': Ariana Grande i Dalton Gomez se separen

L'estrella del pop i l'agent immobiliari portaven distanciats des d'abans de gener i TMZ ha confirmat els tràmits de divorci

2 min
Ariana Grande en un dels seus concerts

BarcelonaAriana Grande i Dalton Gomez ja no són marit i muller. La parella portava casada poc més de dos anys quan la revista TMZ va fer pública la notícia de l'inici dels tràmits de divorci. La informació no ha estat confirmada ni per l'estrella del pop ni per l'agent immobiliari, tot i que, de fet, tampoc s'espera que ho facin, per la gran discreció que ha caracteritzat la seva relació. Els amics, però, sí que han explicat els detalls de la ruptura: "Van prendre la decisió de forma conjunta" i, per bé que ja feia un temps que es tenien sospites de la ruptura, han concretat que des d'abans del gener que "estaven tenint problemes, però volien seguir sent bons amics".

Diumenge Ariana Grande es va deixar veure a la final de Wimbledon sense la companyia de Gomez, un fet relativament usual perquè no és una parella que acostumi a fer aparicions públiques ni en esdeveniments ni a les xarxes socials. Tot i els esforços de camuflatge amb una indumentària discreta, una gorra i ulleres de sol, les alarmes van saltar quan es va veure la cantant de Thank U, Next sense l'anell de casada. L'última vegada que es va veure Grande amb un anell al dit anular va ser a l'abril, en un concert a Londres de Jeff Goldblum.

La relació entre l'artista de 30 anys i el venedor de cases de luxe de 27 anys va començar a principis del 2020 i aquell mateix desembre –just quan es llançava a Netflix el seu documental Excuse me, I love you– anunciaven que s'havien promès. El casament va tenir lloc a la mateixa casa de la cantant de Los Angeles i era el preàmbul dels dos anys de discreta relació: una boda íntima de 20 convidats de la qual la premsa no va aconseguir imatges. Del que sí que es van fer ressò els mitjans, concretament la revista People, és que les dues famílies "no podien estar més contentes" de l'enllaç.

Encara que aquest va ser el seu primer casament, no era la primera vegada que l'estrella del pop estava compromesa. A mitjans del 2018 l'humorista i actor del programa Saturday Night Live Pete Davidson li va demanar matrimoni, un anunci que va quedar frustrat quatre mesos després amb la confirmació que la parella havia trencat. Tampoc va formalitzar la seva relació amb Mac Miller, que va morir el setembre del 2018 a causa d'una sobredosi, una mort de la qual Grande se sent culpable tot i els seus intents que deixés l'alcohol i les drogues.

stats