El 'tiktoker' més seguit d'Espanya, el mallorquí Naim Darrechi, afirma que ejacula dins les seves parelles sense avisar

La ministra Irene Montero diu que portarà aquestes declaracions a la Fiscalia perquè podrien suposar un delicte

ARA
2 min
Naim Darrechi, el tiktoker més seguit d'Espanya

BarcelonaNaim Darrechi, el tiktoker més seguit d'Espanya, ha fet unes declaracions sobre sexe en una entrevista a YouTube amb el youtuber Mostopapi que han provocat una onada d'indignació a les xarxes socials. El jove, de 19 anys, ha afirmat que ejacula dins de les seves parelles quan manté relacions sexuals sense avisar-les i, posteriorment, els diu que és estèril. Així ho ha relatat ell mateix en la mencionada conversa –que ja ha estat despenjada–, en la qual ha presumit de no mantenir mai relacions sexuals amb preservatiu: "Un dia vaig pensar que era estrany no haver deixat cap noia embarassada, o sigui que em vaig proposar acabar dins sempre", assegura en el vídeo que s'ha fet viral a internet. "Mai ha passat res", diu sobre el fet que cap noia s'hagi quedat embarassada. També afirma que quan alguna li recrimina el que ha fet ell menteix dient que és estèril. "Tu tranquil·la, que jo m'he operat per no tenir fills", assegura que els diu sobre la seva pràctica, que podria suposar un delicte.

El vídeo de les polèmiques declaracions de Darrechi

La polèmica ha arribat fins i tot a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, que ha informat que el seu departament posarà "en coneixement de la Fiscalia" les afirmacions del jove, a qui segueixen 27 milions de persones, a les quals cal sumar els 3 milions que segueixen el youtuber que l'entrevistava. "Treure's el preservatiu o ejacular dins sense consentiment és avui dia abús sexual, i la llei del només si és sí ho reconeixerà com a agressió", ha afirmat Montero.

La resposta de la ministra Montero a les declaracions de Darrechi

"Presumir davant més de 26 milions de seguidors d'una cosa així reflecteix la urgència de posar el consentiment al centre", ha afegit la titular d'Igualtat. No és el primer cop que el jove mallorquí és notícia, ja que recentment va fer polèmiques declaracions sobre l'avortament.

Les declaracions de Darrechi sobre l'avortament
stats