Gent 18/12/2019

Ja es pot dormir en un castell on es grava 'The Crown'

Lloguen la suite del Rei del castell de Belvoir per 350 euros la nit amb finalitats benèfiques

Ara
1 min
La suite del rei de Belvoir Castle

BarcelonaTothom que hagi vist The Crown sap com són de precioses les localitzacions on es roda aquesta sèrie, una de les més cares de la història. Per aquest motiu és notícia la possibilitat de poder gaudir d'un dels palaus en què té lloc la trama per només 350 euros. Es tracta del castell de Belvoir, que lloga a la plataforma Airbnb una de les seves habitacions més majestuoses: la suite del Rei. Aquesta cambra s'utilitzava originalment quan hi anava de visita la família reial, sobretot la reina Victòria i Jordi IV.

Per aquesta elevada però pagable quantitat, qualsevol persona pot gaudir d'aquesta emblemàtica casa senyorial situada al comtat de Leicestershire, a Anglaterra. Els experts asseguren que és un dels millors exemples d'arquitectura de l'època de la Regència al país.

A The Crown, el castell s'utilitza per recrear el castell de Windsor, un lloc molt especial per a la família reial britànica malgrat no ser la seva residència oficial. La reconstrucció sobre les ruïnes d'un antic castell normand que es va cremar, obra de l'arquitecte James Wyatt, inclou una torre central que recorda especialment la del castell de Windsor.

Com a turista es pot visitar aquest castell pagant uns 23 euros. La suite estarà disponible només durant el 31 de desembre, l'11 de gener i el 25 de gener. La recaptació serà donada a Rainbows Hospice for Children and Young People.

stats