Gent 08/07/2019

Yeray Hidalgo, proclamat l'home més guapo d'Espanya

Ha estat escollit per al 'càrrec' aquest cap de setmana a Conca

Ara
1 min
Yeray Hidalgo, proclamat l'home més guapo d'Espanya

BarcelonaEl canari Yeray Hidalgo ha estat escollit aquest cap de setmana a Villanueva de la Jara, a Conca, Mister Internacional Espanya. Aquest jove de 25 anys s'ha imposat així als representants de les altres 51 províncies d'Espanya, que han estat concentrats en aquest petit poble castellà durant sis dies abans de la final.

Hidalgo, d'origen canari, fa 1,93 metres d'alçada, té una 42 de talla de pantaló i fa un 46 de peu. Tot i això, el jurat que l'ha escollit per rebre la distinció ha valorat també altres qüestions més enllà del seu físic. I és que Hidalgo té un currículum acadèmic envejable: és tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions multiplataforma, monitor esportiu, entrenador personal, socorrista, opositor a bomber i suboficial de l'exèrcit de l'aire.

Yeray Hidalgo, proclamat l'home més guapo d'Espanya

"Volia donar-vos les gràcies a tots pel suport que m'heu donat en tot moment. Estic supercontent... Sé que això canviarà la meva vida, però jo sempre seré el mateix", han sigut les seves primeres paraules a la xarxa després de la victòria. El 'mister' espanyol –que s'ha imposat davant de Mario Martín, representant de Ciudad Real, i del malagueny Juan Francisco Palacios– concursarà gràcies al seu triomf a Espanya en el concurs Mister Internacional, que se celebrarà el 2020.

Yeray Hidalgo, proclamat l'home més guapo d'Espanya
stats