Internacional 30/07/2012

Almenys vuit morts i dos ferits en el xoc entre un tren i un minibús a Polònia

El vehicle creuava per un pas a nivell sense senyalització quan ha topat amb el comboi

Agències
1 min
Els serveis d'emergència treballen en el pas a nivell on hi ha hagut el xoc entre el tren i el minibús, prop de Lodz / EFE

VarsòviaAlmenys vuit persones han mort i dues més han resultat ferides en un accident entre un tren i un minibús al centre de Polònia, segons fonts dels serveis d'emergència citades per Reuters.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La majoria de les víctimes eren ciutadans ucraïnesos, segons el governador de la regió de Lodz, on hi ha hagut l'accident. El minibus transportava 10 persones, vuit dones i dos homes, quan ha creuat un pas a nivell sense senyalització i ha xocat amb el tren.

La força del xoc ha empès el vehicle 30 metres, segons la policia. "L'impacte ha estat tan fort que ni tan sols podem identificar la marca del minibús", ha assegurat un agent a la televisió polonesa.

Les vuit víctimes mortals viatjaven en el minibús. Dues dones més que eren al vehicle han estat ingressades a l'hospital en situació greu. Segons la policia, no hi ha hagut cap ferit entre els viatgers del tren.

Aquest és el segon accident amb trens implicats que pateix Polònia aquest any. El mes de març, 16 persones van morir i 60 més van resultar ferides en el xoc entre dos combois.

stats