Publicitat
Publicitat

Els equips poden contenir informació vital per a la lluita contra el terrorisme

Què guardava Bin Laden al disc dur?

Els serveis d'intel·ligència dels Estats Units destinen centenars de persones a revisar els equips informàtics que es van trobar durant l'operatiu contra Ossama bin Laden

El comando de la marina dels Estats Units que va acabar amb la vida d'Ossama bin Laden va trobar durant la batuda una gran quantitat d'equip informàtic i discos durs pertanyents al cap d' Al- Qaida , segons publica avui el portal Político . Els serveis d'intel·ligència dels EUA estan revisant aquests discos durs i externs en un enclavament secret a l'Afganistan , des d'on es va llançar l'operació que va culminar amb la mort de Bin Laden després de deu anys de recerca .

F onts oficials afirmen que hi ha una gran excitació i optimisme amb el material que es pot extreure dels equips i han destinat centenars de persones a revisar la informació confiscada . " Serà molt important , fins i tot encara que només el 10 per cent fos processable (...). El van netejar tot . Et pots imaginar el que hi ha al disc dur d' Ossama Bin Laden ? " , van afegir les mateixes fonts.


Més continguts de