Publicitat
Publicitat

REGNE UNIT

Cameron vol convocar una sessió parlamentària extraordinària per l'escàndol de les escoltes

El primer ministre britànic diu que "estaria bé" poder comparèixer aquest dimecres a la Cambra dels Comuns per tal d'explicar les últimes novetats de la investigació sobre l'escàndol de News of the World

El primer ministre britànic, David Cameron, ha dit avui des de Sud-àfrica que "estaria bé" convocar una sessió parlamentària extraordinària aquest dimecres per tal d'explicar les últimes novetats de la investigació sobre l'escàndol de les escoltes telefòniques. "Demano al Parlament que es reuneixi dimecres perquè pugui fer una altra declaració, i informar la Cambra sobre les últimes informacions de la investigació i respondre a les qüestions relacionades amb el que s'ha anunciat avui", ha declarat Cameron davant la premsa a Pretòria amb motiu del seu viatge oficial a Sud-àfrica i Nigèria.

Els parlamentaris britànics tenien previst començar unes vacances de sis setmanes aquest dimecres, però el descans haurà d'esperar si finalment es convoca el Parlament el seu primer dia de vacances.

A la sessió extraordinària també es podria debatre sobre el que declarin demà al comitè de Cultura i Mitjans de Comunicació el magnat Rupert Murdoch, el seu fill James Murdoch, i l'exdirectora executiva de News International, Rebekah Brooks -que està en llibertat sota fiança per l'escàndol de les escoltes telefòniques. A més, dimarts també declararà al parlament l'excap d'Scotland Yard, Paul Stephenson, que va dimitir diumenge per les acusacions sobre el rol de la policia en tot l'afer.


Etiquetes

Més continguts de