Internacional
Internacional 28/04/2013

Dos morts per l'ensorrament parcial d'un edifici a la localitat francesa de Reims

Segons l'alcadessa de la ciutat, les primeres informació indiquen que s'ha tractat d'una explosió de gas. Hi ha un nombre indeterminat de ferits

Efe
1 min

BarcelonaDues persones han mort per l'ensorrament parcial d'un edifici a la ciutat francesa de Reims, han informat fonts oficials locals, que afegeixen que hi ha a més un nombre indeterminat de ferits.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'alcaldessa Adeline Hazan, que regeix el departament de Marne, en el qual es troba aquesta ciutat, ha indicat en una entrevista a la cadena "BFM TV" que l'enfonsament ha sigut provocat per una explosió, "probablement" de gas.

El balanç provisional disponible fins al moment indica que la xifra de morts podria augmentar, ja que s'ignora el nombre de persones que estan atrapades sota les runes del lateral d'aquest immoble, situat en un barri perifèric de Reims.

Es tractava d'un edifici d'habitatges, de manera que "en principi" els seus quatre plantes estaven habitades, va afegir l'alcaldessa, segons la qual 15 persones han aconseguit sortir il·leses i estan sent ateses pels serveis de socors.

stats