Publicitat
Publicitat

JAPÓ

Chubu Electric anuncia la paralització

El Japó tanca la central nuclear de Hamaoka

El govern de Naoto Kan mostra la seva consciència en la seguretat després de la crisi atòmica a Fukushima desencadenada pel terratrèmol

La central nuclear de Hamaoka serà paralitzada després que el govern japonès hagi adoptat una política nuclear més rigorosa i conscienciada amb la seguretat quan fa gairebé dos mesos del desastre a la planta de Fukushima. L'empresa operadora Chubu Electric ha anunciat el tancament de la central després de les exigències de l'Executiu perquè tanqués tots els reactors per l'elevat risc de terratrèmols a la zona. El president de la companyia, Akihisa Mizuno, ha dit que l'aturada a Hamaoka respon a la necessitat de prioritzar el benestar de la població i de recuperar la confiança en l'energia nuclear.


El govern de Naoto Kan ha assegurat que manté la seva aposta per l'energia nuclear, tot i el tancament d'una de les central més perilloses del Japó. Les autoritats han indicat que no demanaran cap suspensió més de plantes atòmiques i que no tenen cap preocupació per les altres centrals del país. El Japó té ara 20 reactors disponibles dels 54 que hi ha arreu del territori.

Etiquetes

Més continguts de