Internacional 30/06/2017

Un metge obre foc en un hospital de Nova York i almenys tres persones resulten ferides

El doctor, que era personal del centre i portava un rifle, s'ha suïcidat després

Ara
1 min
Moments de tensió a la porta de l'hospital Bronx-Lebanon

BarcelonaAlmenys tres persones han resultat ferides aquest divendres quan un metge ha obert foc amb una arma llarga a l'hospital central Bronx-Lebanon, al barri Mount Hope del Bronx, a Nova York. La policia ha identificat l'agressor com el doctor Henry Bello, que formava part del personal mèdic de l'hospital. Els tres ferits també són metges.

El portaveu de la policia de Nova York, Peter Donald, ha informat que l'agressor s'ha suïcidat després. Es tractava d'un home alt i prim, que va irrompre a l'edifici vestit amb la característica bata de color blanc de metge, cosa que va fer que d'entrada no aixequés sospites. De moment no se saben les raons per les quals va obrir foc.

El doctor va pujar a les plantes números 16 i 17 de l'edifici de l'hospital cap a les tres de la tarda, hora local, i allà va començar a disparar. "Vam rebre una alerta perquè busquéssim un lloc per amagar-nos", va explicar la Morgan, una treballadora de l'hospital, al diari 'New York Times'. La dona va explicar que ella i altres membres del personal mèdic van intentar amagar-se en una habitació.

La policia ha escorcollat l'edifici planta per planta per comprovar si hi ha més agressors.

policia i bombers desplaçat a l'hospital, poc després de l'incident
Policies de Nova York arribant al lloc del fets
stats