França
Internacional Europa 11/01/2023

Sis ferits d'arma blanca a la Gare du Nord de París

La policia ha reduit l'atacant fent ús de les armes reglamentàries

ARA
1 min
La policia francesa assegura la zona després que un home amb un ganivet ha ferit diverses persones a l'estació de tren Gare du Nord

BarcelonaUn home ha ferit sis persones amb un ganivet o un punxó aquest matí a l'estació de la Gare du Nord de París. La policia ha reduït l'atacant disparant-li tres trets amb armes reglamentàries. No es tem per la vida de cap dels ferits, segons el ministeri de l'Interior, que ha detallat que una de les víctimes és un policia. Per ara, l'acció no s'investiga com un cas de terrorisme.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El ministre de l'interior, Gerard Damanin, que s'està traslladant al lloc dels fets, ha agraït la feina de les forces de l'ordre.

L'Agència France Presse explica que l'agressor ha estat ferit de bala i, segons el diari Le Point, l'agent que l'ha reduït era un policia de la brigada de ferrocarrils, que sortia del seu torn i ja no anava uniformat.

La companyia pública SNCF adverteix que l'incident ha provocat alteracions en el servei ferroviari en aquesta estació de la capital francesa, una de les que tenen més trànsit de tot Europa i que compta amb connexions a les principals capitals europees. La Gare du Nord, l'estació més gran d'Europa, acull uns 700.000 viatgers al dia.

[Estem treballant per ampliar aquesta informació]

stats