Internacional 03/08/2015

La caiguda d'una grua provoca 20 ferits a Holanda

Els serveis d'emergència busquen supervivents sota les runes de les cases

Reuters
1 min

AmsterdamAlmenys 20 persones han estat ferides quan aquest dilluns dues grues han caigut sobre unes cases a la ciutat holandesa d'Alphen aan den Rijn, segons han informat les autoritats.

La radiotelevisió pública holandesa NOS ha indicat que l'esfondrament s'ha produït quan les grues situades al mig d'un riu aixecaven part d'un pont. Les imatges difoses mostren com les grues es balancegen abans de caure sobre les cases situades a la vora del riu, que han estat destruïdes per l'esfondrament de les grues i la part del pont que estaven aixecant.

Els serveis d'emergència d'Alphen aan den Rijn han confirmat l'accident a Twitter. "Diverses persones han estat ferides", han indicat a través de la xarxa social. NOS també ha informat que 20 persones han estat ferides, moltes d'elles de gravetat.

Diversos edificis han estat pràcticament destruïts i els serveis d'emergència busquen supervivents sota les runes, segons ha informat la cadena de televisió.

El pont del riu Vell Rin s'estava remodelant després que unes inspeccions l'any 2010 concloguessin que la superestructura d'acer estava en males condicions. La renovació, que va començar a la primavera, havia de durar tot l'estiu.

stats