Veneçuela
Internacional 07/03/2013

Milers de veneçolans visiten la capella ardent de Chávez

Els mitjans oficials encara no han fet pública la fotografia del cos del president. El seu fèretre serà a l'Acadèmia Militar de Caracas fins divendres, quan se celebrarà el funeral d'Estat

Agències
1 min
Ciutadans davant el fèretre de Chávez / EFE

CaracasMilers de persones ja han passat aquest dijous per la capella ardent del president veneçolà, Hugo Chávez. Els voltants de l'Acadèmia Militar, que acull el fèretre del mandatari mort dimarts, estan plens de gent que fa cua per dir l'últim adéu a 'El comandante'.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Durant la nit, les files no han disminuït i les persones que s'hi han congregat no han deixat de cantar consignes chavistes. Molts dels assistents les han repetides en passar davant el fèretre del governant.

Les autoritats veneçolanes han distribuït imatges dels ciutadans davant el fèretre, però encara no han fet pública la fotografia del cos del president. Caracas encara no ha informat, tampoc, sobre on serà sepultat Chávez, tot i que a les files molts clamaven que havia de ser al Panteó Nacional, on reposa Simon Bolívar.

El cos de Chávez seguirà a l'Acadèmia Militar fins divendres, quan està prevista la celebració del funeral d'Estat, en què assistiran la majoria de caps d'Estat de l'Amèrica Llatina, el príncep Felip d'Espanya i algun mandatari més llunyà, com ara el cap d'Estat bielorús, Aleksander Lukaixenko.

stats