Internacional 15/03/2013

Tot preparat per al multitudinari trasllat de Chávez al Museu de la Revolució

El recorregut de 18 kilòmetres serà seguit per milers de veneçolans. Abans, les forces armades li han rendit honors militars

Ara
1 min
Seguidors de Chávez hores abans que comenci el trasllat del president

BarcelonaMilers de veneçolans es concentren des de primeres hores del matí al voltant de l'Acadèmia Militar, des d'on aquest divendres es trasllada el cos d'Hugo Chávez fins al Museu de la Revolució o Caserna de la Muntanya.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El recorregut, de més de 18 quilòmetres, ha començat a les 10.30 hora local, després que les forces armades veneçolanes rendissin honors militars a Chávez.

Des del 6 de febrer el president ha estat exposat a l'Acadèmia Militar de Caracas perquè centenars de milers de persones li poguessin donar l'últim adéu. Des d'aquest punt partirà la comitiva i passarà pel passeig Los Próceres, on s'han col·locat grades per als veneçolans, tal com se sol fer en les desfilades militars a la capital.

Posteriorment, sortirà fins a l'autopista per arribar al Museu de la Revolució, des d'on Chávez va dirigir el cop d'estat fallit el 1992.

Els mitjans locals han anunciat que a les 16.25 h hora local, hora que va ser anunciada la mort del president, es dispararà un canó allà on es trobi la comitiva que acompanya el cos.

Complicacions per embalsamar Chávez

El president encarregat de Veneçuela, Nicolás Maduro, va advertir aquest dijous que serà “bastant difícil que es concretin" els plans de l'embalsamament, ja que aquest procediment s'hauria d'haver començat dies abans.

stats