Internacional 03/08/2021

Un policia mort i almenys dos ferits en un tiroteig a pocs metres del Pentàgon

El recinte ha sigut precintat després de l'incident, del qual no se saben detalls com la identitat o el mòbil de l'atacant

1 min
Parada d'autobús on ha tingut lloc el tiroteig, després precintada, a l'entorn del Pentàgon, a Arlington, Virginia.

Un policia ha mort aquest dimarts a la tarda després d'un tiroteig a l'exterior de l'edifici del Pentàgon, segons ha informat la CNN citant fonts de seguretat pública, malgrat cap autoritat ha donat encara explicacions oficials aclarint les circumstàncies dels fets. L'incident ha deixat diversos ferits més, segons informa l'agència AP citant els bombers del comtat d'Arlington, que tanmateix no precisava si els ferits han sigut víctimes directes del tiroteig.

Els fets han tingut lloc en una estació de metrobus (un autobús que funciona amb freqüència de metro i carril únic), que és part del Centre de Transports del Pentàgon, segons ha informat l'agència de protecció de l'edifici en un tuit. Aquesta instal·lació és a pocs passos de l'edifici del Pentàgon, al comtat d'Arlington, Virgínia, a l'altre cantó del riu Potomac, a Washington DC.

Un periodista d'AP que era a prop del lloc dels fets ha sentit múltiples trets, una pausa i després un tret més, mentre que un altre reporter del mateix mitjà ha sentit la policia cridant "tirador!". L'any 2010 dos oficials del Pentàgon van ser ferits al voltant de l'edifici per un home al qual van respondre també amb trets fins a abatre'l.

stats