Internacional 24/08/2017

La policia holandesa deté un segon sospitós al sud del país

La detenció està relacionada amb la furgoneta amb bombones de gas que va ser interceptada aquest dimecres al vespre a Rotterdam

Reuters
1 min
La furgoneta blanca amb matrícula espanyola que va interceptar-se ahir a la nit a Rotterdam

AmsterdamLa policia holandesa ha detingut aquest dijous un segon sospitós en relació amb la falsa alarma terrorista d'aquest dimecres al vespre a Rotterdam.

La policia espanyola va alertar d'una "amenaça terrorista" per la presència d'una furgoneta blanca amb matrícula espanyola i bombones de gas a l'interior a les rodalies d'una sala de concerts de la ciutat holandesa. Com a conseqüència, el concert de rock previst a l'establiment va quedar suspès.

La detenció d'aquest segon sospitós, un holandès de 22 anys, s'ha produït al sud del país, a la província de Brabant, aquesta passada matinada, i se l'està interrogant en relació amb la possible amenaça terrorista d'ahir. De fet, les autoritats holandeses havien dut a terme tot un seguit d'investigacions abans de la detenció, entre les quals el registre de casa seva.

Tot i que s'havien descartat els vincles amb el jihadisme i s'havia apuntat que el conductor del vehicle interceptat aquest dimecres estaria sota els efectes de l'alcohol, l'individu segueix detingut i està sent interrogat.

stats