Publicitat
Publicitat

Eleccions a Grècia

Un portaveu dels neonazis grecs agredeix dues diputades d'esquerra en un debat a la TV

La campanya per a les eleccions del 17 de juny arrenca la recta final. Les enquestes parlen d'un empat Syriza, la coalició antiausteritat, i els conservadors de Nova Democràcia

Un portaveu d'Alba Daurada, la formació neonazi grega que va obtenir 21 escons a les eleccions del 6 de maig, ha agredit aquest dijous dues diputades d'esquerra en un debat televisat. Ha llançat un got d'aigua a Rena Dourou, de Syriza, i li ha pegat dues bufetades a Liana Kanelli, del Partit Comunista. La fiscalia ha anunciat que demanarà una ordre d'arrest.

La campanya electoral grega per als comicis del 17 de juny entra en la recta final. La llei prohibeix publicar enquestes des de divendres i els últims sondeigs encarregats per la premsa local aboquen un frec a frec entre la coalició d'esquerres Syriza, que demana la cancel·lació dels acords d'Atenes amb els creditors internacionals i un fre a les polítiques d'austeritat, i els conservadors de Nova Democràcia, que van ser la força més votada (18%) el 6 de maig, però no van poder formar un govern estable.


Més continguts de