Publicitat
Publicitat

ARA

La crisi del cogombre, portada de l'ARA

Els pressupostos de la retallada són l'altre tema destacat

L'ARA d'aquest dimarts destaca en portada "la crisi del cogombre". Es detalla que el bacteri 'E. coli' ja ha fet 14 morts a Alemanya. A la primera s'explica què és aquest bacteri, de la mateixa manera que s'informa que el sector hortícola afronta pèrdues milionàries i que l'alarma fa caure el consum a tot Europa.

L'altre tema destacat en portada són els pressupostos de la retallada. El govern català aprovarà aquest dimarts els comptes del 2011, que tindran una rebaixa mitjana del 10%. En àrees com Territori, Cultura o Presidència la retallada serà de més del 15%, mentre que en matèries com Ensenyament, Salut o Benestar la rebaixa se situarà entre el 5 i el 10%.

A la primera també s'informa que hi ha menys catòlics però que l'Església rep més fons públics. Així mateix, s'anuncia que el diumenge 5 de juny, amb l'ARA, es podrà adquirir la guia imprescindible per a un estiu perfecte només per 4,95 euros.

Els articles de la rectora de la UOC, Imma Tubella, del periodista i dos cops premi Pulitzer, Nicholas D. Kristof i de l'economista i professora de la UB, Marta Espasa completen aquesta portada.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT