Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

"Ensenya la llengua", a l'ARA Kids del diumenge

El suplement, destinat a nens de 8 a 12 anys, explicarà aquest diumenge un munt de curiositats sobre el català

Sabíeu que a Catalunya conviuen més de 300 llengües? I que el català és la 14a llengua més parlada d'Europa? Aquest diumenge l'ARA inclou la segona edició de l'ARA Kids. El suplement, destinat a nens de 8 a 12 anys, parlarà de com la llengua ajuda a explicar a la nostra manera el món en què vivim. Un tema més actual que mai arran de la polèmica per l'ultimàtum del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a la immersió lingüística.

La publicació, que dóna continuïtat a la secció del mateix nom estrenada amb el diari d'estiu, també explicarà de què està feta la Lluna i donarà a conèixer alguns secrets "al·lucinants" del cos humà. 

L'entrevista de la setmana és al periodista Lluís Canut feta pels nens periodistes de l'ARA. Podeu veure-la a l'ARA TV.

A més de les ja conegudes pàgines per aprendre anglès a través de passatemps, l'ARA Kids també inclou seccions fixes. La professió d'aquesta setmana és la de pintor, i la pregunta de la setmana és: "Què fas quan t'enfades?"

Un reportatge sobre la llengua i la versió ampliada de l'entrevista al periodista Lluís Canut que us van avançar en vídeo, feta pels joves periodistes de l'ARA, són alguns dels continguts que trobareu aquest diumenge.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT