Audiències
Mèdia 17/11/2012

Albert Rivera punxa a TV3 i enfonsa l'audiència de la pel·lícula dels divendres

L'entrevista amb el candidat de Ciutadans va ser seguida per 215.000 catalans, menys de la meitat dels que el dia anterior havien vist Alfons López Tena

Ara
1 min

BarcelonaA la tasca de crítica constant que Albert Rivera exerceix contra TV3 ara cal afegir-hi un altre efecte nociu per a la cadena pública: és verí per a l'audiència. L'entrevista del candidat de C's amb Xavier Bosch va ser seguida per 215.000 espectadors. El registre és molt baix, tenint en compte que, un dia abans, Alfons López Tena havia congregat 504.000 espectadors, i això que competia amb una edició potent d''El Hormiguero', d'Antena 3, en què havien rebut la visita dels protagonistes de la saga 'Crepuscle'. En aquesta ocasió, cap cadena presentava en 'prime time' una carta forta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquests baixos resultats ja no es van recuperar la resta de la nit. La pel·lícula de la setmana van recollir les pitjors xifres de la temporada: 211.000 espectadors per a 'L'home llop', molt per sota dels 328.000 seguidors que aconsegueixen de mitjana. El 'Zona zàping' va fer el seu segon pitjor resultat de la temporada.

stats