El nou ‘American horror story’ unirà històries d’entregues anteriors

La vuitena temporada serà un 'crossover' entre 'Murder house' i 'Coven'

Ryan Murphy està preparant la vuitena temporada de la sèrie d’antologia American horror story i segons ha confessat serà una entrega molt especial. El creador ha anunciat a través de Twitter que la nova tanda d’episodis fusionarà històries de la primera temporada, coneguda amb el títol de Murder House, i de la tercera, Coven.

El crossover, que podria titular-se Witches rule, tindrà entre les seves protagonistes Joan Collins, que s’afegeix a Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Cheyenne Jackson, Billy Eichner, Adina Porter i Leslie Grossman, cares habituals de la sèrie de Murray.

La primera temporada d’ American horror story explicava la història de la família Harmon, que es traslladaven de Boston a Los Angeles i s’instal·laven en una casa on aviat comencen a descobrir que encara s’hi nota la presència dels antics residents. La tercera entrega se centrava en la bruixeria en el present i també al segle XIX. La protagonista era Zoe Benson, una noia amb habilitats especials que és enviada a una acadèmia de bruixes que viu una crisi per la possible extinció de les descendents de Salem.