Publicitat
Publicitat

Audiències

Catalunya Ràdio estrenarà la temporada amb una gira per quatre ciutats

Girona, Tarragona, Sabadell i Lleida acolliran diversos programes de l'emissora pública durant la setmana vinent

Catalunya Ràdio estrena dilluns la nova temporada, i a partir de dimarts portarà els seus principals programes a diverses ciutats catalanes. La gira s'iniciarà dimarts amb l'emissió en directe, des de l'Auditori de Girona, d''El matí de Catalunya Ràdio', conduït per Manel Fuentes, i d'una de les novetats de la temporada, el concurs musical 'Els optimistes', que presentaran l'actor Àngel Llàcer i el músic Manu Guix.

Dijous a la nit, la comitiva de Catalunya Ràdio es desplaçarà fins a Tarragona, en concret, fins al Centre Cultural el Pallol. Des d'allà s'emetran 'El cafè de la República', de Joan Barril, i l'espai d'esports 'El club de la mitjanit'.

Divendres a la tarda, 'La tribu de Catalunya Ràdio', amb Tatiana Sisquella al capdavant, s'instal·larà a la plaça de Sant Roc de Sabadell. El programa s'emetrà des del carrer coincidint amb el tret de sortida de la festa major de la localitat vallesana.

I, finalment, el dissabte 8 de setembre serà el torn d''El suplement', que emetrà el primer programa de la temporada regular, presentat per Sílvia Cóppulo, des de la Llotja de Lleida.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT