LA GUERRA DEL FUTBOL

La Champions tornarà a passar de GolT a Digital+ el 2012

Digital+ va anunciar ahir que ha recuperat els drets de la Lliga de Campions per al període 2012-2015. La plataforma de Prisa tindrà l'exclusiva de tots els partits menys un dels que es juguin en dimarts, que es retransmetrà en obert per un canal encara per decidir.

Així, el canal que emetia la majoria de partits de la jornada fins ara, Gol Televisión, de Mediapro, es quedarà sense aquesta possibilitat. A més, es deixarà de veure en obert un dels partits dels dimecres.

TVE i les autonòmiques van fer una oferta conjunta per mantenir l'esquema actual, amb un partit en obert per TVE els dimarts i un altre per les autonòmiques els dimecres.

Segons el comunicat que va fer públic ahir, la UEFA ha desestimat aquesta possibilitat, i els diferents canals en obert interessats en la Champions hauran de pugnar pels drets d'un únic partit per jornada. A banda de TVE i les autonòmiques, Telecinco i Antena 3 també s'han mostrat interessades a emetre partits de la Lliga de Campions.

Guerra de comunicats
A banda de prendre els drets de la Champions a Gol Televisión, Prisa ha acusat Mediapro de deure-li 342,2 milions d'euros en el marc de la guerra del futbol. Una acusació que, en un comunicat fet públic ahir, Mediapro va considerar "absolutament falsa", i va precisar que només li deu a Prisa 104,9 milions.

Més continguts de