Mèdia 13/09/2013

Corinna suggereix que ara ja només és amiga del rei

à.g.
2 min
Corinna suggereix que ara  ja només és amiga del rei

BarcelonaCorinna ha tornat a parlar. I assegura que no pensa tornar a posar els peus a Espanya després de la seva última estada al desembre, perquè "no seria gaire apropiat o intel·ligent". Així ho explicava a la revista Vanity Fair , que en el seu últim número -en l'edició americana- inclou un reportatge sobre el rei Joan Carles, que firma el periodista Bob Colacello amb el títol Rei i controvèrsia .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El reporter li pregunta si encara mantenen contacte. "Sí, som bons amics. Algunes persones no entenen que hi ha coses que comencen i coses que s'acaben en un moment determinat. Però l'amistat no acaba. Ell ara és un ancià cavaller que lluita amb la seva salut i crec que necessita tota l'ajuda que pugui aconseguir. La gent està esperant que en passi una de grossa, d'una manera o altra. Però no passarà res: només que ell no pot anar de cacera i jo no tornaré a Espanya. Ens mantenim en contacte, tanmateix. Ell telefona als meus fills un cop per setmana per veure com estan. Es comporta com vostè i jo ens comportaríem amb un amic".

El periodista explica que, quan va entrevistar les persones del cercle del rei a partir de les quals ha elaborat l'article, totes donaven per fet que el monarca havia tingut "una relació romàntica" amb Corinna Sayn-Wittgenstein. Però que cap havia accedit a ser citat amb noms i cognoms sobre aquest afer. Un dels amics americans explica: "Diuen que el rei està molt enamorat d'ella. I crec que té sentit que sigui així, perquè ella és molt bonica".

Colacello aclareix que va ser l'anomenada princesa Corinna qui es va posar en contacte amb ell quan va saber que preparava el reportatge sobre Joan Carles. I Corinna l'aprofita per insistir que no va actuar mai en nom del rei. "Mai he fet negocis per al rei o he recollit diners en nom seu. Sempre que hi ha grans ofertes per a les empreses espanyoles [...] és a ell a qui demanen ajut i qui fa les trucades". I explicita que ella no va tenir res a veure amb l'acord per al tren d'alta velocitat de la Meca, tot i que reconeix haver cobrat en qualitat d'assessora.

Corinna revela també a l'entrevista que un dia es va trobar la reina "per accident".

stats