Publicitat
Publicitat

El ‘friend’ David Schwimmer torna a la TV amb ‘American Crime Story’

Els creadors de la premiada American horror story, Ryan Murphy i Brad Falchuk, han començat a moure fitxes per configurar l’elenc de la que serà la seva nova aposta de ficció, American crime story. L’últim fitxatge que s’ha fet públic ha sigut el de David Schwimmer, l’actor que durant deu anys va interpretar el personatge de Ross Geller a la mítica Friends. Aquesta interpretació és el seu primer paper rellevant des que va acabar la sèrie.

La nova proposta televisiva de Murphy i Falchuk per a la cadena FX se centrarà en el cas d’O.J. Simpson, l’actor i estrella del futbol americà que va ser acusat d’haver assassinat la seva exesposa, Nicole Brown, i la parella d’ella, Ronald Goldman. A American crime story Schwimmer es posarà en la pell de Robert Kardashian, l’amic, confident i advocat de Simpson durant el judici. A més del fitxatge de Schwimmer, la nova sèrie comptarà també amb la participació dels actors Cuba Gooding Jr. ( American Gangster ) i Sarah Paulson ( American horror story ). Mentre que Cuba Gooding Jr. interpretarà O.J. Simpson, Paulson es convertirà en Marcia Clark, la fiscal que va dur el cas. L’inici del rodatge està previst per a principis del 2015 i Scott Alexander i Larry Karaszewski seran els encarregats de confeccionar-ne el guió.

La primera temporada de la nova antologia, que escenificarà grans crims reals ocorreguts al llarg de la història dels Estats Units, es desenvoluparà al llarg de deu capítols i estarà basada en el llibre The run of his life: The people V. O.J. Simpson, de Jeffrey Toobin. La sèrie aportarà el punt de vista dels advocats durant el judici i mostrarà les maniobres jurídiques realitzades des de totes dues bandes.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT