Jon Neu (Kit Harington) arrenca a plorar al descobrir el final de 'Joc de trons' (atenció: espòilers!)

El documental de l'última temporada de la sèrie mostra la reacció dels actors al llegir els guions

(Atenció, aquesta peça conté espòilers del final de 'Joc de trons').

La HBO s'ha acomiadat de 'Joc de trons' amb l'emissió de 'Juegos de tronos: la última guardia', un documental dirigit per Jeanie Finlay que mostra les interioritats del rodatge del final de la sèrie. A més d'ensenyar la duresa de les condicions de filmació, també mostra moments íntims i emocionants, com quan Kit Harington descobria durant la lectura de guió quin era el destí del seu personatge, Jon Neu.  

En l'escena que s'ha fet viral es pot veure Harington llegint per primera vegada que Jon Neu mata Daenerys Targaryen, que en el seu desig per ocupar el Tron de Ferro ha destruït Desembarcament del Rei fent que el seu drac Drogon cremi la ciutat. La seva reacció és arrencar a plorar mentre Emilia Clarke, que interpreta Daenerys, el mira amb cara de pena. De fet, Harington va ser un dels pocs actors del repartiment que van decidir no llegir el final fins a la primera lectura de guió conjunta, tal com va explicar a 'Entertainment Weekly' i es pot veure al documental.  

També han corregut per les xarxes les expressions d'alegria quan el repartiment de la sèrie llegeix que Arya (Maisie Williams) serà qui mati el Rei de la Nit, un moment molt esperat pels aficionats i que converteix la petita dels Stark en una de les dones més poderoses de la sèrie.  

Els usuaris han aprofitat el documental per expressar el seu desacord amb algunes de les morts de l'última temporada, com la de Lord Varys. Sembla que els fans no són els únics a qui no va agradar aquesta decisió creativa, ja que al documental es pot veure l'actor Colent Hill visiblement enfadat quan llegeixen la seva última escena. 

Les llàgrimes també estan presents en una de les escenes més emotives de la temporada: quan Sansa Stark s'acomiada de Theon Greyjoy. El documental revela com l'actriu Sophie Turner, que dona vida a la gran dels Stark, no podia para de plorar un cop van acabar de rodar el moment. 

Més continguts de