Mèdia 03/11/2012

Neix Thiago, el primer fill de Messi i Antonella

Joan Callarissa
1 min
Neix Thiago, el primer fill de Messi i Antonella

Lionel Messi i la seva parella, Antonella Rocuzzo, van tenir ahir el seu primer fill. Amb el nom de Thiago, el petit va arribar al món a les 17 hores i 14 minuts -aproximadament- de la tarda a l'Hospital USP Dexeus de Barcelona. Una bona hora per als periodistes que esperaven la notícia a fora del centre hospitalari i per als diaris que en volien parlar l'endemà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i això, l'arribada al món del fill de l'astre argentí no només ha encertat l'hora per a la premsa, sinó que també ho ha fet per als culers que criden a favor de la independència al Camp Nou al minut 17 i 14 segons de cada meitat de cada partit. Twitter no ha deixat escapar l'avinentesa i molts usuaris han celebrat que el nouvingut hagi coincidit amb els quatre números del 1714, l'any en què les tropes de Felip V van envair Barcelona, van abolir les institucions del país i van imposar el castellà.

D'altra banda, n'hi ha hagut alguns encara més rebuscats que s'han fixat que el fill dels argentins hagi nascut 869 dies després que Cristiano, el fill de Cristiano Ronaldo -cara antagònica de Messi per als barcelonistes-. El número 869 hauria passat desapercebut si no fos perquè és exactament el mateix nombre de dies que separen el naixement dels dos astres, Messi i Ronaldo. Si algun dels seus pares fos budista, segurament anirien a proposar Thiago com a nou lama.

stats