La sintonia de '¿Qué apostamos?', escollida la millor de la història de TVE

'Vamos a la cama' i 'El hombre y la Tierra' completen el podi, segons l'enquesta organitzada per la cadena entre els espectadors

Els usuaris de la web de Radiotelevisió Espanyola han escollit la sintonia del concurs '¿Qué apostamos?' com la millor de la història de la televisió pública. Coincidint amb el 58è aniversari de l'inici de les emissions de TVE, celebrat aquest dimarts, la cadena va organitzar una enquesta a la seva web per escollir les músiques que els espectadors "no es poden treure del cap", i un 23,6% dels vots han estat per al concurs que presentaven Ramón García i Ana Obregón.

La cançó 'Vamos a la cama', amb que la família Telerín convidava els nens a anar-se'n a dormir durant els anys 60, ha estat la segona classificada en aquesta enquesta, amb un 18,5% dels vots, mentre que la sintonia de la sèrie documental 'El hombre y la Tierra' ha quedat en tercer lloc, amb el suport de l'11,1% dels usuaris.


També han obtingut un suport destacable les músiques del concurs 'Un, dos, tres' i de la sèrie 'Verano azul', que han empatat en la quarta posició amb un 10,2% dels vots.