Mèdia 30/08/2013

Basté fitxa els periodistes Pere Mas i Tian Riba per fer cada dia la crítica de la tertúlia de RAC1

L''ull de poll' analitzarà els tertulians a les 9.57 h. Berto Romero col·laborarà amb el programa de Toni Clapés. L'emissora del Grup Godó ha presentat una graella de continuïtat amb l'objectiu de mantenir el lideratge

Ara
2 min
Foto de presentació de la nova temporada de RAC1

BarcelonaL'equip d'El món a RAC1 s'ha desplaçat aquest divendres a Tarragona per presentar la seva graella per al pròxim curs, que començarà el 2 de setembre a les sis del matí, amb Jordi Basté.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

RAC1 ha presentat una graella de continuïtat amb l'objectiu de mantenir el lideratge. La graella es manté igual que la temporada passada: Jordi Basté seguirà al capdavant d'El món a RAC1; Toni Clapés, del Versió RAC1; els Òscars, de La competència; Quim Morales, de La segona hora; Elisenda Camps, del Tot és possible; Raül Llimós, Joan Maria Pou, Dani Senabre, Xavi Puig i Eduard de Batlle, dels programes d'esports; Xavi Freixes, de La nit a RAC1; Jordi Margarit, de La primera pedra; Marta Cailà, del Via lliure, i Laura Rosel, del 14/15.

Basté no ha previst grans canvis, tot i l'arribada de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio. La principal novetat és la secció 'L'ull de poll', la crítica de la tertúlia que cada dia faran a les 9.57 h. els periodistes Pere Mas i Tian Riba, que s'aniran alternant. El programa continua amb els tertulians habituals: Pilar Rahola, José Antich, Xavier Sardà, Francesc-Marc Álvaro, Xavier Sala i Martín, Jordi Barbeta, Vicent Sanchis, Jaume Barberà, Esperanza García, Gemma Galdón, Glòria Serra, Ernest Folch i Jordi Bosch.

Per setena temporada, Jordi Basté seguirà al capdavant de la franja matinal, que aquesta temporada donarà molt protagonisme a la commemoració de la derrota de 1714, amb un espai diari de 30 segons a narrar "el dia a dia del setge a Barcelona".

La principal novetat del 'Versió RAC1', el programa líder de les tardes dirigit per Toni Clapés, és la incorporació de l'humorista Berto Romero com a col·laborador. El programa, que s'emet de 16 a 19 h., també incorpora Juan Carlos Ortega i Ramon Gener.

Unes 700 persones han seguit el programa especial emès des del Teatre Tarragona per presentar la nova graella de la cadena.

La intervenció més curiosa ha estat de Xavier Pérez-Esquerdo, del programa 'La segona hora' (13 a 14 h), que s'ha pesat en directe (127 quilos) per anunciar una nova secció del programa, que consistirà en caminades per tot Catalunya amb l'objectiu que perdi pes.

stats