Publicitat
Publicitat

Steve Jobs plega com a màxim directiu d'Apple

Diu que vol continuar ajudant la companyia, i Tim Cook el substituirà

El fins ara conseller delegat d'Apple, Steve Jobs, ha anunciat aquest dimecres a la nit que plega de manera immediata de la companyia. En una declaració, Jobs ha dit que li agradaria continuar ajudant la junta de la companyia.

Tim Cook, que fins ara era el director d'operacions, en serà el substitut al capdavant d'Apple, a proposta del mateix Jobs, que serà el president de la junta.

Steve Jobs ho anunciant mitjançant aquesta carta:

A la junta d'Apple i a la comunitat d'Apple:

Sempre he dit que si mai arribava un dia en què ja no podia complir amb les meves funcions i expectatives com a conseller delegat d'Apple, jo seria el primer de fer-vos-ho saber. Per desgràcia, aquest dia ha arribat.

Per això renuncio com a conseller delegat d'Apple. M'agradaria servir, si el consell ho considera oportú, com a president de la junta, director i empleat d'Apple.

Pel que fa al meu successor, recomano el nom de Tim Cook com a president executiu d'Apple.

Crec els dies més brillants i més innovadors d'Apple encara han d'arribar. I espero veure i contribuir a l'èxit des del meu nou rol.

He fet alguns dels millors amics de la meva vida a Apple, i els agraeixo, a tots, aquests anys que hem passat treballant junts.

Steve

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT