TVE roda la sèrie ‘HIT’, la seva resposta a 'Merlí'

La nova ficció segueix el dia a dia d'un centre d'educació secundària 

La vida en un centre d’educació secundària després d’un atac vandàlic protagonitzarà HIT, la nova sèrie de TVE que s’ha començat a rodar aquesta setmana i que segueix l’estela de Merlí. El títol de la ficció – HIT– és l’acrònim del nom del protagonista, una barreja de professor, psicòleg i soldat a qui demana ajuda l’Ester (Olaya Caldera), la directora d’un centre d’educació secundària on la convivència és insostenible. El personatge que interpreta Daniel Grao ( La catedral del mar) és un home polèmic i marcat per un passat traumàtic que seleccionarà un grup d’alumnes i els oferirà unes classes poc convencionals.

A banda de Grao, HIT compta amb un repartiment molt jove. Carmen Arrufat, nominada al premi Goya a la millor actriu revelació per La inocencia, Nourdin Batán, Oriol Cervera, Gabriel Guevara, Ignacio Hidalgo i María Rivera, entre d'altres, interpreten els alumnes del centre. 

A cada capítol la sèrie, que dirigeixen Álvaro Fernández Armero ( Vergüenza) i Elena Trapé ( Les distàncies), tractarà temes com la soledat entre els joves, les xarxes socials, el sexe i les adiccions. Segons Joaquim Oristrell, autor del projecte, HIT “descriu, sense embuts tot el que no va bé a les aules de milers de centres educatius d’Espanya”. Per a Oristrell, que signa el guió amb Yolanda García Serrano, Jacobo Delgado i Pablo Bartolomé, la nova sèrie és “una aposta d’alt voltatge, un compromís”.