Publicitat
Publicitat

Telecinco estrena les llums i ombres de 'Los Kennedy'

Telecinco estrena aquesta nit Los Kennedy , la minisèrie que repassa tots els detalls que han transformat aquesta dinastia demòcrata en una monarquia als EUA. Amb només 8 capítols, la ficció relata la vida pública i privada de la nissaga des que el novembre del 1960 JFK es va convertir en el 35è president dels EUA, passant per davant del republicà Richard Nixon.

Entre els actors principals hi ha Greg Kinnear (nominat a un Oscar per Millor, impossible ), fent de JFK; Katie Holmes ( Dawson ), de Jacquie, i Barry Pepper ( Salvar al soldado Ryan ), que interpreta Bobby Kennedy. També intervenen en la producció Tom Wilkinson ( Shakespeare in love ), que fa de Joe Kennedy; Diana Hardcastle ( Un dia inesperat ), de Rose Kennedy, i Kristin Booth ( Nikita ), d'Ethel Kennedy.

Dirigeix la sèrie John Casser -amb un Emmy per 24- , que ha fitxat Charlotte Sullivan per fer-li cantar "Happy birthday, Mr. President " i recordar un episodi que pot ferir sensibilitats. De fet, la sèrie ha representant una ofensa tan gran per a la família que les seves suposades pressions van fer que History Channel se'n replantegés l'emissió.

Tot i això, els Kennedy no tenen la força que tenien i 26 cadenes d'arreu del món han comprat els drets de la sèrie. En el primer capítol el patriarca, Joseph, planifica el futur del govern de JFK.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT