Concurs

Laura Escanes tornarà a presentar 'La travessa', ara per la costa mediterrània

La segona edició recorrerà 300 quilòmetres, del cap de Creus al delta de l'Ebre

Andreu Busquets Juliachs
1 min
Laura Escanes a la primera edició de La Travessa

BarcelonaLa segona temporada de La travessa ja està en marxa. El reality d'aventures presentat per Laura Escanes experimentarà canvis importants respecte de la primera temporada. El més destacat és el canvi de nom, que passarà a dir-se Expedició Mediterrani. D'altra banda, el recorregut canvia les muntanyes del Pirineu per les platges del litoral català i el prelitoral.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En una publicació al seu compte d'Instagram Laura Escanes ha anunciat l'inici de les gravacions. "Primer dia de l'aventura. Torna La travessa, tornen els nervis, les ganes i algunes sorpreses", ha escrit la influenciadora catalana.

La ruta de la segona edició serà més llarga: els concursants començaran al cap de Creus i hauran de travessar tot Catalunya de nord a sud, fins a arribar al delta de l'Ebre en una cursa on el mar i les proves aquàtiques tindran més protagonisme. Seran més de 300 quilòmetres caminant per paisatges espectaculars del país, que els nous concursants hauran de recórrer si volen arribar al Delta i alçar-se guanyadors. Una altra de les novetats serà el premi final, que serà el doble que la primera edició: la parella guanyadora s'emportarà 20.000 euros.

La primera temporada va ser un èxit per a 3Cat. Segons explica la plataforma, el programa va tenir més d'1.500.000 reproduccions, va obtenir un ampli ressò a les xarxes socials i els seus clips van arribar a gairebé 10 milions de visualitzacions. És per això que 3Cat ha anunciat que la primera temporada de La travessa es podrà veure també a TV3 a partir del 7 de juny.

stats