Mèdia 04/03/2015

Cristina Pedroche debutarà com a presentadora a ‘Pekín Express’

Antena 3 l’ha triat per conduir el concurs, que torna després de quatre anys

Albert Castellví Roca
2 min
Cristina Pedroche debutarà com a presentadora a ‘Pekín Express’

BarcelonaCristina Pedroche es va convertir fa temps en un dels principals valors en alça d’Atresmedia, i finalment el grup ha decidit donar-li l’alternativa i fer-la debutar com a presentadora. La col·laboradora de l’espai d’humor de La Sexta Zapeando serà la conductora de Pekín Express, un format que Antena 3 ha recuperat quatre anys després del seu comiat de Cuatro i que es començarà a rodar d’aquí poques setmanes, segons va informar ahir la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pedroche es va donar a conèixer gràcies a Sé lo que hicisteis, del qual va ser reportera durant la temporada 2010-2011, l’última abans de la seva desaparició. Des de llavors s’ha mantingut sempre a les sobretaules del grup Atresmedia, primer a Otra movida, de Neox, i des del 2013 a Zapeando. La bona acollida d’aquest format i la seva capacitat de connectar amb el públic van fer que La Sexta li confiés la presentació de les campanades d’aquest Cap d’Any -al costat de Frank Blanco, conductor del mateix espai-, i finalment li han permès guanyar-se el dret a tenir el seu propi programa.

Així, la madrilenya agafarà el relleu a Paula Vázquez, Raquel Sánchez Silva i Jesús Vázquez, que van estar al capdavant de Pekín Express entre el 2008 i el 2011, durant les quatre temporades que en va emetre Cuatro. Després d’una primera edició molt potent, que va superar els 2,2 milions d’espectadors i el 12% de quota de pantalla, l’espai va anar perdent força de manera progressiva, però tot i així l’última entrega encara tenia 1,2 milions de seguidors i un 7,5% de share, clarament per sobre de les xifres globals del canal de Mediaset. Quatre anys després, Antena 3 considera que el format encara no està esgotat, i per això n’ha adquirit els drets amb l’objectiu de fer-lo reviure.

Aquesta cinquena etapa portarà per títol La ruta de los mil templos, i tot i que la cadena no ho ha precisat s’espera que porti els concursants a creuar països com Birmània, l’Índia i Sri Lanka. De fet, es tractaria d’una ruta molt similar a la que va proposar la versió francesa del programa en la seva desena temporada, emesa la primavera de l’any passat.

Igual que en les edicions anteriors, les parelles de concursants s’enfrontaran en una cursa per etapes en què disposaran d’entre dos i tres dies per completar cada tram. Cada equip s’haurà de buscar la vida per alimentar-se, desplaçar-se i dormir només amb un euro al dia, i sabent que l’última parella que arribi al final de cada etapa quedarà eliminada. Al llarg del periple els participants hauran de superar diverses proves que els permetran gaudir d’avantatges en la següent etapa. Com a novetats, la cadena avança que “la interactivitat i les noves tecnologies estaran molt presents” en aquest retorn del concurs.

Més de 10.000 candidats

Des que Antena 3 i Boomerang TV van anunciar que produirien una nova edició del programa, a mitjans de gener, més de 10.000 persones s’han inscrit al càsting. De moment, però, només s’ha definit un dels equips participants: com en les edicions anteriors, una de les parelles estarà formada per dues persones que no es coneixen, però en aquest cas la tria l’han fet els espectadors a través d’internet. Els escollits han sigut un informàtic basc de 34 anys i una auxiliar d’infermeria andalusa de 57.

stats