Publicitat
Publicitat

Ana Pastor anuncia que ha estat "cessada" de 'Los desayunos de TVE'

La periodista ho ha anunciat a Twitter

Ana Pastor ha estat destituïda per Julio Somoano , director d'Informatius de TVE , com a responsable de 'Los Desayunos' , segons la pròpia periodista ha anunciat a Twitter : " He estat cessada de # losdesayunosdetve. Orgullosa del treball de tot l'equip.  Dia trist però avui més que mai segueixo creient en el periodisme " .

La periodista té els seus orígens professionals a la cadena SER, emissora en la qual va treballar des del 1.999 fins al 2006. En aquesta etapa va formar part de l'equip d'Iñaki Gabilondo. Fa sis anys, va ser fitxada per la pública estatal per conduir el programa '59 segundos'. Des de llavors no havia abandonat la casa, fins arribar a presentar el programa informatiu matinal de La 1 'Los desayunos de TVE', del qual assegura que ha estat destituïda.

Entre els moments més reconeguts de la seva carrera hi ha l'entrevista que li va fer des d'Iran al president d'aquesta república islàmica: Mahmud Ahmadineyad. Llavors, la trobada entre la periodista i el polític va suscitar un interès que va anar més enllà dels seus continguts, ja que a Pastor li va caure lleugerament el vel que duia al cap i que havia hagut de posar-se per entrevistar al president iranià.

Xoc amb el PP

L'agost de 2011 va protagonitzar una topada amb el secretari de la presidència de les Corts Valencianes, del PP, Ángel Mínguez, que va anunciar que si el PP guanyava les eleccions generals seria destituïda perquè informava de manera esbiaixada des d'una cadena pública.

Des de la tribuna dels premis Iris de l'Acadèmia Espanyola de la Televisió d'aquest any, també va criticar les retallades que estava patint la cadena pública, des que Mariano Rajoy havia arribat a la presidència del govern de l'Estat.

Julio Somoano és el nou director d'informatius, que va arribar al càrrec després del canvi de govern a Espanya, provinent de presentar els informatius de Telemadrid.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT