Mèdia 24/07/2015

La graella de la SER a Espanya es mantindrà intacta la temporada que ve

Joaquín Prat s'incorpora a l'equip del 'Carrusel deportivo'

Ara
1 min
Pepa Bueno i Gemma Nierga es mantenen al capdavant de l''Hoy por hoy' / SER

BarcelonaLa cadena SER no introduirà cap canvi a la seva graella estatal de cara a la pròxima temporada, que arrencarà el 31 d'agost. L'emissora, que és líder a Espanya des de fa 22 anys i segons l'últim EGM s'imposa a totes les franges horàries, aposta pels "mateixos directors de programes" i els "valors que l'han consolidat com la principal ràdio d'Espanya, segons explica en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així, Pepa Bueno i Gemma Nierga seguiran al capdavant del magazín matinal 'Hoy por hoy', mentre que Carles Francino continuarà presentant 'La ventana' i Àngels Barceló es farà càrrec una temporada més d''Hora 25'. José Ramón de la Morena es manté com a conductor d''El larguero', Macarena Berlín farà l''Hablar por hablar', i els caps de setmana Javier del Pino tornarà a presentar 'A vivir que son dos días'. Pel que fa al 'Carrusel deportivo', es mantindrà a càrrec de Jesús Gallego i incorporarà Joaquín Prat com a animador, en la que serà la principal novetat de la cadena per al curs vinent.

De moment, la SER Catalunya no ha explicat com quedarà la part de la graella de l'emissora que s'omple amb programació local.

stats