Mèdia 01/02/2022

Joan Vall Clara substitueix Xevi Xirgo al capdavant d''El Punt Avui'

El fins ara director assumirà la presidència del Consell de l'Audiovisual de Catalunya

ARA
1 min
Joan Vall Clara

El periodista Joan Vall Clara, president editor d'Hermes Comunicacions, substitueix Xevi Xirgo a la direcció d'El Punt Avui, segons ha anunciat el rotatiu. Xirgo cessa a petició pròpia després de 13 anys al capdavant de la capçalera per assumir la presidència del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El relleu al capdavant de la capçalera es va produir diumenge i es va fer efectiu ahir. El rotatiu avança que el relleu comportarà una remodelació "àmplia" en l'equip directiu i en l'organització de la redacció que es concretarà durant el febrer i es farà efectiva el març. Vall Clara es proposa promocionar professionals de la redacció i avançar cap a la paritat. Nascut a Calonge el 1958, Vall Clara està vinculat a El Punt des d'abans de la seva sortida, el febrer del 1979. De fet, va començar la seva carrera al diari com a corresponsal a Calonge i el 1981 es va incorporar com a redactor.

Per la seva banda, Xirgu es va acomiadar dels lectors amb un article d'opinió en què recorda que ha estat 35 anys vinculat a la capçalera i que durant aquest temps ha escrit més de 4.000 articles.

stats