Mèdia 01/02/2022

Joan Vall Clara substitueix Xevi Xirgo al capdavant d''El Punt Avui'

El fins ara director assumirà la presidència del Consell de l'Audiovisual de Catalunya

ARA
1 min
Joan Vall Clara

El periodista Joan Vall Clara, president editor d'Hermes Comunicacions, substitueix Xevi Xirgo a la direcció d'El Punt Avui, segons ha anunciat el rotatiu. Xirgo cessa a petició pròpia després de 13 anys al capdavant de la capçalera per assumir la presidència del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).

El relleu al capdavant de la capçalera es va produir diumenge i es va fer efectiu ahir. El rotatiu avança que el relleu comportarà una remodelació "àmplia" en l'equip directiu i en l'organització de la redacció que es concretarà durant el febrer i es farà efectiva el març. Vall Clara es proposa promocionar professionals de la redacció i avançar cap a la paritat. Nascut a Calonge el 1958, Vall Clara està vinculat a El Punt des d'abans de la seva sortida, el febrer del 1979. De fet, va començar la seva carrera al diari com a corresponsal a Calonge i el 1981 es va incorporar com a redactor.

Per la seva banda, Xirgu es va acomiadar dels lectors amb un article d'opinió en què recorda que ha estat 35 anys vinculat a la capçalera i que durant aquest temps ha escrit més de 4.000 articles.

stats