Mèdia 17/09/2019

Movistar+ produirà la nova sèrie d'Albert Espinosa

Fa dos anys l'escriptor va explicar que estava negociant amb Netflix per fer 'Los espabilados'

Ara
1 min
Albert Espinosa

BarcelonaDesprés d'haver negociat amb Netflix, finalment serà Movistar+ qui farà realitat la nova sèrie d'Albert Espinosa, 'Los espabilados', segons avança en exclusiva 'Bluper'. D'aquesta manera, la plataforma seguirà apostant per productes destinats al públic juvenil, una tendència que va començar amb 'Skam España', que tindrà una tercera i quarta temporada el 2020.

Fa dos anys Espinosa va explicar que havia començat a negociar amb Netflix per fer una nova sèrie després de l'èxit de 'Polseres vermelles'. 'Los espabilados', va explicar llavors, seria una ficció protagonitzada per joves actors que tractaria temes com l'assetjament escolar, el dolor i les malalties mentals. A més, va assegurar que la seva intenció era que tingués "un aire" a la trilogia de Richard Linklater que formen les pel·lícules 'Abans de l'alba', 'Abans de la posta' i 'Abans del capvespre'. Espinosa va explicar llavors que volia que la sèrie s'assemblés a les cintes protagonitzades per Julie Delpy i Ethan Hawke però "amb nens".

També va assegurar que la seva intenció era que la dirigís Roger Gual, que, a més d'haver guanyat l'any 2002 el Goya a millor director novell per 'Smoking Room', ha dirigit diversos episodis de 'Las chicas del cable', una de les produccions espanyoles de Netflix.

stats