Mèdia 12/04/2021

Natza Farré deixarà 'La competència' la temporada vinent

La periodista, amb 12 anys al programa, assegura que sent la necessitat de parar

A.P.
1 min
Natza Ferrer, coautora de 'Que no t'expliquin contes!'

La periodista Natza Farré ha anunciat avui a través de Twitter que l'actual temporada serà l'última en què participarà en La competència, l'espai d'humor de RAC1. Farré forma part de l'equip del programa des del principi de les emissions, el setembre del 2009, i segons ha explicat a l'ARA la decisió de deixar-lo es deu a motius "vitals". "Després de 12 anys fent un programa diari d'humor i d'informació estic esgotada. Necessito parar i la pandèmia m'ha fet decidir", explica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La periodista assegura que l'adeu al programa li permetrà posar en pràctica uns dels principis que defensa el feminisme, cuidar-se. "Tot el que m'ha donat aquest programa és tan bo que m'ha costat molt fer el pas", detalla Farré, que defineix els companys d'equip –Òscar Andreu, Òscar Dalmau, Oriol de Balanzó i Manel Vidal Boix– com la seva família. La periodista ha confessat sentir-se "desbordada" per la reacció dels oients a la notícia de la seva marxa.

A més de formar part de La competència, Natza Farré, col·laboradora de l'ARA, és autora dels llibres Curs de feminisme per microones (Ara Llibres, 2016), en el qual feia servir l'humor per exemplicar com el masclisme encara juga un paper important en la societat, i Que no t'expliquin contes (Ara Llibres, 2019), un llibre il·lustrat per Gala Pont que explica com els referents que es tenen a la infantesa condicionen la concepció que es té del món. Amb una part de l'equip de La competència, Farré va fer el salt a la televisió amb La nit dels Òscars, que es va emetre per TV3 l'any 2019.

stats