Mèdia 09/06/2021

Mamen del Cerro no serà responsable d'informatius de RTVE per "diferències" respecte a l'organigrama de l'ens

La periodista continuarà com a directora d'informatius de RNE

A.P.
1 min
Mamen del Cerro dirigia els informatius de RNE des de l’agost de l’any passat.

Dues setmanes després d'anunciar el seu nomenament, RTVE ha fet marxa enrere. Mamen del Cerro ja no serà la directora de continguts d'informatius de l'ens i, per tant, no substituirà Enric Hernández, que fins ara ocupava aquest càrrec i a qui se li havia ofert ser director de RTVE Noticias, el portal informatiu de la corporació. Segons ha explicat RTVE, la presidència de l'ens, ocupada actualment per José Manuel Pérez Tornero, ha decidit no formalitzar el nomenament arran de les diferències que han sorgit entre Del Cerro i la direcció respecte a la confecció de l'organigrama dels serveis informatius de la televisió pública.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La televisió pública ha especificat que la decisió s'ha pres de mutu acord per "preservar el projecte de renovació impulsat per la corporació". Després de la revocació del seu nomenament, Mamen del Cerro mantindrà el càrrec de directora d'Informatius de RNE, posició que ocupa des del juliol del 2020.

RTVE ha detallat que els pròxims dies el president de l'ens farà públic l'equip que liderarà els serveis informatius de la televisió pública.

stats