Mèdia 02/05/2015

Part induït per a Kate Middleton?

Joan Callarissa
2 min
Part induït per a Kate Middleton?

BarcelonaLa duquessa de Cambridge, Kate Middleton, podria donar a llum el seu segon fill aquest cap de setmana després que li indueixin el part. És la conclusió a què han arribat diversos mitjans després que l’equip mèdic de l’Hospital St Mary’s -on va néixer fa dos anys el seu primogènit, el príncep Jordi- que l’ha d’assistir es mostrés partidari de provocar el part si no es produeix de manera natural durant els 7 dies posteriors a les 40 setmanes d’embaràs, que es complien el 23 d’abril.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Probablement ja s’han posat en contacte amb la Kate i han parlat de quin dia li va millor a ella ingressar a l’hospital per provocar-li el part”, va assegurar una font anònima al diari britànic Daily Telegraph. De fet, no és estrany que el nou baby Cambridge arribi més tard del que s’espera, ja que amb Jordi ja va ser així: va arribar tres dies després de les 40 setmanes.

Tot i que els ducs de Cambridge han enviat croissants a les persones que han acampat davant de l’hospital per seguir des d’allà el part reial, encara no hi ha cap informació oficial perquè el Palau de Kensington -la seva residència oficial a Londres- encara no s’ha pronunciat. No obstant, sí que ho ha fet l’Ajuntament, que preveu que el carrer de l’hospital, on també va néixer fa 32 anys el príncep Guillem, estigui tallat fins al 5 de maig.

Sobre el nadó encara no se’n sap absolutament cap detall. Tot i això, sí que se sap el que esperen alguns britànics. La majoria han apostat a internet que serà una nena i que li posaran Alice. Qui també s’ha pronunciat en aquest sentit ha sigut l’avi reial de la criatura, Carles d’Anglaterra, que ha dit que també prefereix una néta. Però per si no fos prou amb la pressió popular i familiar, també hi ha l’econòmica. Alguns experts ja han assenyalat que si fos nena l’impacte econòmic seria més gran. Concretament, de 208 milions d’euros.

stats