Mèdia 31/08/2020

Pere Mas, nou director del 'FAQS'

Tian Riba es posarà al capdavant de la nova àrea de no-ficció d'El Terrat

Albert Castellví Roca
1 min
Pere Mas

BarcelonaPreguntes freqüents estrena dissabte la quarta temporada a TV3 amb un canvi en la direcció: Tian Riba, que fins ara era el màxim responsable de l’espai, cedeix el lloc a Pere Mas, que n’era el subdirector. Al seu torn, la periodista Mònica Hernàndez, procedent de La Xarxa, assumirà el càrrec de subdirectora.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Riba, per la seva banda, es convertirà en el responsable de la nova àrea de no-ficció que vol posar en marxa El Terrat, la productora del programa, però no es desvincularà completament del FAQS, ja que a partir d’ara en serà el productor executiu. “No hi serà en el dia a dia, però assumint aquest paper garanteix una certa continuïtat en el programa”, explica Mas a l’ARA. De fet, segons el nou director, aquests canvis en l’estructura directiva del format no es veuran reflectits a la pantalla: “Ni tinc l’encàrrec de revolucionar el programa ni vull fer-ho. Hi haurà algun retoc, algun plantejament diferent i una evolució del plató, però res més del que correspon a un canvi de temporada”, explica.

Sobre els continguts de l’emissió d’aquest dissabte, Mas només avança que hi participaran “dues persones que no hem vist mai juntes a la tele”.

stats