Ràdio

Ricard Ustrell tornarà a la ràdio amb un programa en castellà

El periodista estrenarà 'Algo pasa' a la SER

ARA
1 min
Ricard Ustrell gravant el nou programa

BarcelonaDesprés d'anunciar que prepara un programa per a les nits de dissabte a TV3, Ricard Ustrell també tindrà nou espai radiofònic. El periodista estrenarà aquest dissabte a les 22.30 h Algo pasa, un nou programa en castellà per a la Cadena SER. "Em fa molta il·lusió tornar a fer ràdio", ha assegurat a través del seu compte de Twitter. L'espai d'Ustrell és una de les novetats destacades de la programació d'estiu de l'emissora.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En aquest nou espai, que tindrà una durada de trenta minuts i serà de format documental, Ustrell viatjarà per tot Espanya i visitarà diferents indrets, com ara una ermita, un camp de futbol o un submarí, on passen històries de vida extraordinàries. En el seu recorregut, el periodista entrevistarà persones com una dona de 45 anys que viu sola al bosc o una nena calba de 13 anys que estudia a l'institut de Consuegra, a Toledo.

Algo pasa és el retorn d'Ustrell a la ràdio amb programa propi després d'El suplement, el programa de cap de setmana de Catalunya Ràdio que va presentar entre el 2014 i el 2018. El comunicador compaginarà el programa d'estiu amb la preparació del seu nou espai per a TV3.

stats