Ràdio
Mèdia  /  Ràdio i Podcasts 22/06/2022

Ricard Ustrell tornarà a la ràdio amb un programa en castellà

El periodista estrenarà 'Algo pasa' a la SER

ARA
1 min
Ricard Ustrell gravant el nou programa

BarcelonaDesprés d'anunciar que prepara un programa per a les nits de dissabte a TV3, Ricard Ustrell també tindrà nou espai radiofònic. El periodista estrenarà aquest dissabte a les 22.30 h Algo pasa, un nou programa en castellà per a la Cadena SER. "Em fa molta il·lusió tornar a fer ràdio", ha assegurat a través del seu compte de Twitter. L'espai d'Ustrell és una de les novetats destacades de la programació d'estiu de l'emissora.

En aquest nou espai, que tindrà una durada de trenta minuts i serà de format documental, Ustrell viatjarà per tot Espanya i visitarà diferents indrets, com ara una ermita, un camp de futbol o un submarí, on passen històries de vida extraordinàries. En el seu recorregut, el periodista entrevistarà persones com una dona de 45 anys que viu sola al bosc o una nena calba de 13 anys que estudia a l'institut de Consuegra, a Toledo.

Algo pasa és el retorn d'Ustrell a la ràdio amb programa propi després d'El suplement, el programa de cap de setmana de Catalunya Ràdio que va presentar entre el 2014 i el 2018. El comunicador compaginarà el programa d'estiu amb la preparació del seu nou espai per a TV3.

stats